יום רביעי, 23 ביולי 2025

פשטידת תרד בצל תפוח אדמה קישוא ו...נענע

 יש המון פשטידות,אבל אין פשטידה כה צבעונית,כה מפתיעה,כה טעימה וכה קלה להכנה כמו הפשטידה הזאת שמכילה תרד,בצל,תפוח אדמה קישוא ונענע...שמשגעת את כל הטעמים...

הנה קישור לסרטון-https://youtu.be/eJ8IRlMVbr4 הנה המתכון פשטידה נהדרת וסופר צבעונית וממש טעימה הנה אופן ההכנה. קלפו שני בצלים בגודל בינוני וחתכו לפרוסות דקות חממו 3 כפות שמן במחבת הוסיפו את הבצלים כשהשמן חם וטגנו תוך ערבוב עד הזהבה קלה..הסירו מהאש והעבירו לקערה. באותה מחבת שימו כ300 גרם עלי תרד טריים,הוסיפו 3 גבעולי טימין טרי...ערבבו עד שהעלים מצטמצמים...העבירו למסננת וסננו את הוזלים..הוסיפו לקערה עם הבצל. גרדו לתוך הקערה עם הבצל תפוח אדמה אחד מקולף. גרדו לתוך הקערה עם הבצל קישוא אחד מקולף. הוסיפו לקערה 2 כפות קמח גדושות ושתי כפות פירורי לחם שטוחות הוסיפו לקערה 4 גבעולי נענע ללא הגבעולים. הוסיפו לקערה כפית גדושה פפריקה מתוקה,חצי כפית כורכום וכפית מלח. קירעו לתוך הקערה שתי פרוסות גבינה צהובה שיש לכם בבית. הוסיפו לקערה ארבע ביצים בגודל מדיום. ערבבו היטב. העבירו לתבנית פיירקס מלבנית קטנה משומנת היטב. הכניסו לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות למשך כ40 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה יפה. אפשר לפרוס מיד עם היציאה מהתנור...שמרו בקירור. בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה