יום שלישי, 23 בדצמבר 2014

אורז עם בצל מטוגן,שקדים וחמוציות

קבלו תוספת נהדרת לכל ארוחה שבה אני משלב אורז עם שקדים קלויים וחמוציות ועל כל זה מוסיף טבעות בצל מקורמלות שטיגנתי בנפרד,וכל זה ביחד טעימים וקלים להכנה.
הנה המתכון
2 כוסות אורז
3 בצלים קטנים חתוכים לפרוסות
חופן שקדים
חופן חמוציות
3-4 כפות שמן כפול שתיים
5 כוסות מים רותחים
שני חופנים פפריקה מתוקה
כפית גדושה מלח
כף כורכום
מעט פלפל שחור
אפשר גם כמון או כל תבלין אחר שחשקתם בו
לטגן את הבצלים במחבת על אש בינונית-נמוכה כ7-8 דקות עד הזהבה מוחלטת
לטגן את השקדים והחמוציות כ2-3 דקות בסיר נפרד,להוסיף את האורז ולטגן תוך ערבוב כדקה נוספת,להוסיף את המים הרותחים ולערבב,להוסיף תבלינים,להביא לרתיחה,ולהוריד ללהבה נמוכה,לבשל 20 דקות,לכבות את האש,לכסות במגבת מתחת למכסה ולשים עליה את המכסה למשך כ15 דקות,בתיאבון..

תגובה 1:

  1. גדול!! תודה רבה, בטוחה שהסועדים ייהנו.

    השבמחק