יום שישי, 30 בינואר 2015

טראפלס

אחד המטעמים הטעימים ביותר בעיני הוא השוקולד,בכל עת ובכל צרה תמיד מעודד ומנחם,ומה יותר טעים מלערבב אותו ביחד עם שמנת מתוקה וליצור טראפלס משגעים,מצופים בשלל רעיונות וצבעים וכל נגיסה היא חוויה לחך.אז הנה לכם טראפלס מפוארים.
והנה המתכון הכתוב
200 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל שמנת מתוקה
ציפוי-כיד הדמיון הטובה עליכם(קקאו,שברי אגוזים קלויים,קוקוס,צימוקים,קורנפלקס ועוד ועוד.
הכנה
לחמם שמנת מתוקה כמעט עד רתיחה,במקביל להמיס 100 גרם שוקולד מריר ובנפרד 100 גרם שוקולד חלב,לערבב את שני השוקולדים לאחר ההמסה ולאחר שהתמזגו,להוסיף את השמנת המתוקה ולערבב לתערובת אחידה,לכסות בנילון נצמד,ולהכניס למקרר למספר שעות.
להוציא מהמקרר ולקחת גוש קטן וליצור עיגות בין כפות הידיים,לטבול באחת מן התוספות שהכנו,ולהתענג,לשמור במקרר!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה