יום ראשון, 18 באוקטובר 2015

גלידת פירות יער ודובדבנים

גלידה ביתית טעימה להפליא,בלי הרבה הכנות והשקעה של זמן,והמוצר המוגמר פשוט נפלא,כמו ממיטב הגלידריות שקיימות בשוק ולמעלה מזה,הפעם הוספתי פירות יער ודובדבנים והטעם,טעם גן עדן משובח.
מומלץ להוציא כמה דקות ספורות לפני ההגשה,כיוון שהדובדבנים קופאים בהקפאה.

הנה המתכון הכתוב
1 קופסא חלב ממותק
500 מ"ל שמנת מתוקה
2 כוסות דובדבנים ופירות יער קפואים

מקציפים את השמנת
מוסיפים שליש מהשמנת לכלי בו שמנו את החלב הממותק
מערבבים היטב
מחזירים לשני שליש של השמנת שנותרה ושוב מערבבים היטב.
בסיר קטן מבשלים את הפירות עם 3 כפות סוכר מספר דקות עד שהם מפשירים והסוכר נמס,מקררים
מעבירים את השמנת לכלי פלסטיק ומוסיפים אליו בעדינות את הפירות,מערבבים קלות,מכניסים להקפאה למשך 4 שעות לפחות,עדיף שש.

הנה סרטון ההכנה



2 תגובות: