יום רביעי, 6 באפריל 2016

פוטטוס ציפס על פי סיון מלול

קבלו מתכון נהדר ומיוחד לפלחי פוטטוס ציפס בתנור,לפי מתכון של סיון מלול האחת והיחידה,שביחד עם אמה רוקחת במטבח מאכלים נפלאים
הנה המתכון הכתוב
קחו 7 תפוחי אדמה עם הקליפה,חתכו אותם לפלחים
בשלו במשך 20 דקות בסיר עם מים
הכינו מרינדה של
חצי כוס שמן זית
3 כפות אבקת תיבול פילדלפיה
1 כף אבקת מרק עוף
2 כפות אבקת מרק בצל
כפית פפריקה
כפית מלח(אפשר פחות)
רבע כפית פלפל שחור
רבע כוס פירורי לחם
2 כפות מיונז שטוחות
לערבב את המרינדה.לסנן את תפוחי האדמה שבושלו
לפזר בשכבה אחת על תבנית תנור שעליה נייר אפיה,להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ20 דקות לפחות,אפשר יותר,אם רוצים אותם קראנצים יותר,אבל לפקוח עין שלא ישרפו.
הנה סרטון ההכנה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה