יום שני, 29 בספטמבר 2014

עוף תפוחי אדמה ובצל אפוי כחמינוף

שילוב של עוף תפוחי אדמה ובצל מכוסים בנייר כסף ומתבשלים במשך 3 שעות בתנור בחום גבוה,מביא למעדן מלכים,נמס בפה,מומלץ בחום לנסות.
הנה הקישור למתכון הכתוב
http://www.pirge.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%AA/%D7%A2%D7%95%D7%A3-%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97%D7%99-%D7%90%D7%93%D7%9E%D7%94-%D7%95%D7%91%D7%A6%D7%9C-%E2%80%93-%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A3

תודה רבה לפירגה מהאתר "טועמים במטבח" על המתכון הנהדר
בתיאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה