יום שבת, 17 בינואר 2015

נתחי חזה עוף מטוגנים בבלילת בצק בירה

את המתכון הנהדר והקליל הזה קיבלתי מידידי אפי קרייאף,נתחי החזה נטבלים בבלילה סמיכה של קמח ובירה,שעוטפת היטב את נתח הבשר ויוצרת מעטה קריספי שחום וטעים.
הנה הקישור לסרטון ההכנה
והנה המתכון עצמו
כחצי קילו נתחי חזה עוף
1 כוס קמח,כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח
רבע כוס בירה
ביצה אחת
2 כפות מרגרינה מומסת
מערבבים חומרים יבשים לחוד
ומקציפים קלות עד להתחברות חומרים נוזליים
יוצקים חומרים נוזליים לתוך גומה קטנה שעושים בתערובת הקמח ומערבבים היטב לבלילת בצק סמיכה מאוד.
טובלים את הנתחונים בבצק עד שהם מצופים היטב ומטגנים במחבת עם שמן עמוק,עד להזהבה משני הצדדים
בתיאבון

2 תגובות:

  1. הזכרת לי את המתכון, מצויין ומומלץ,,,,,,,,עושה אותו לפעמים גם עם נתחי דג או מתוק עם פרוסות תפוחים

    השבמחק