יום חמישי, 4 בספטמבר 2014

תבשיל צלי עוף ותפוחי אדמה

תבשיל צלי עוף ותפוחי אדמה,מנה קלה מאוד להכנה וארוחה שלמה ומזינה,ללא תוספת שומן.מתכון ישן וטוב של אמא שלי,שזכור לי עוד מהילדות כשכל המטבח היה מתמלא בריחות ניחוח של שום ועוף.
אתם מוזמנים להצטרף למתכון המצולם או להתבונן במתכון הכתוב בתחתית.

תבשיל צלי עם תפוחי אדמה שמתבשל לאיטו על אש קטנה על הגז והתוצאה נפלאה
מתכון-2 ק"ג כרעיים חתוכות לירכיים ושוקיים
5 תפוחי אדמה גדולים מקולפים ופרוסים לפרוסות עבות
5-6 שיני שום או 2 כפות שום כתוש
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפיות אבקת מרק עוף
1 כף גריל עוף
1 כף כורכום
פלפל שחור ומלח לפי הטעם
מים רותחים עד לגובה התבשיל
לטגן 4 כפות שמן בסיר גדול להוסיף שום ותבלינים
להוסיף מעט מים,להוסיף את העוף,לערבב היטב,להוסיף את פרוסות תפוחי האדמה,להוסיף מים רותחים עד לגובה העוף,להביא לרתיחה,להוריד גובה להבה ללהבה נמוכה ולבשל כשעה,בתיאבון


תגובה 1:

  1. טעים מאוד!
    אין על המתכונים של סבתא ציפורה :)
    האם תוכל בבקשה להבא להעתיק את פירוט המתכון אל תוך הבלוג כדי שלא יהיה צורך להכנס ל-YouTube בכל פעם?
    וגם להוסיף למתכון את כמות המים שמוסיפים לסיר.
    תודה!

    השבמחק