יום רביעי, 1 באפריל 2015

שניצל בציפוי אבקת ביסלי

את המתכון הנפלא הזה לחזות עוף הטובלים במשרה מעניינת ומשביחת טעמים ולאחר מכן מצופים בשכבת אבקת ביסלי ופירורי לחם ומטוגנים לאטם על האש עד קבלת צבע נפלא,קיבלתי מידידתי בפייסבוק,יהודית אביב,בעלת הבלוג "הלוחשת לאוכל" ומיד אימצתי אותו בחום,ואכן לא התאכזבתי,אתם מוזמנים לנסות,פשוט נפלא

והנה הקישור למתכון הכתוב
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2283608


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה