יום שבת, 18 באפריל 2015

תבשיל עוף בערמונים,פטריות,משמשים,צימוקים ועוד

הריי לכם תבשיל נפלא עם שפע תוספות שנותנות טעמים וצבעים וביחד יוצרות מעדן אמיתי,שכל אחד יאהב,והעוף יוצא רך ונמס בפה.תענוג אמיתי
הנה המתכון
5 כרעיים חתוכות לירכיים ושוקיים
2 בצלים פרוסים
5-6 שיני שום חתוכות גס
פלפל חתוך לרצועות
6-7 ערמונים חתוכים גס
6 -7 חתיכות משמש מיובש
6 פטריות שמפניון טריות חתוכות גס
חופן צימוקים
חופן חמוציות
2 כפות פפריקה
כמון,כורכום,גריל עוף,פלפל שחור,מלח
כף אבקת מרק עוף
מים לפי הצורך

מטגנים ב6 כפות שמן זית את העוף עד לסגירה
מוציאים מהכלי,ומטגנים בו את הבצל עד הזהבה,מוסיפים את השום ולאחר כדקה ,מוסיפים את כל התוספות ומקפיצים מספר דקות תוך הוספת התבלינים,מחזירים את העוף אל הכלי,ומסדרים יפה,מוסיפים מים עד לכיסוי העוף,מביאים לרתיחה,מנמיכים את האש ומכסים במכסה למשך כרבע שעה,מסירים את המכסה ומבשלים על אש נמוכה עוד שלושת רבעי שעה עד שעה,מגישים כך או מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות לרבע שעה להשחמה נוספת.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה