יום שבת, 25 במאי 2024

קוגל ירושלמי




 הכנתי קוגל ירושלמי,מה אומר ומה אגיד יצא פשוט נפלא,שחום ריחני,דחוס,קצת חריף,רוצים להכין גם?
לצפייה בסרטון ההכנה אתם מוזמנים להיכנס בקישור לדף היוטיוב שלי ולצפות בסרטון.

קישור לסרטון
https://youtu.be/BknO4-Rrejs
הנה מתכון ההכנה
נבשל 400 גרם אטריות דקות בהרבה מים וכפית מלח לפי הוראות היצרן כחמש דקות,נסנן ונעביר לקערה,נוסיף כף שמן ונערבב בסיר נשים חצי כוס שמן וכוס וחצי סוכר,נבשל על להבה בינונית נמוכה,מדי פעם נערבב,עד שכל הסוכר נמס והופך חום(אין חיבור מלא בין השמן לסוכר) נסיר מהאש ונשפוך על האטריות,נערבב מהר ככל שניתן,אם יש מעט גושים זה בסדר,נוסיף פנימה כף דבש,חצי כפית קינמון,שלוש ביצים גודל מדיום,כפית מלח וכפית פלפל שחור,נערבב היטב,נשפוך לתבנית אפיה גודל 22 שעליה ניר אפיה,נכסה בניר כסף ונכניס לשש שעות או לילה שלם לתנור שחומם לחום של 100 מעלות לא על טורבו... בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה