יום שישי, 21 בפברואר 2025

מרק עדשים כתומות מהמטבח הדרוזי

 

מרק עדשים כתומות מהמטבח הדרוזי,קל להכנה,צבעוני,בריא,ובעל שפע טעמים.
קישור לסרטון ההכנה.
והנה המתכון הכתוב
נחמם בסיר שתי כפות שמן,נוסיף בצל קלוף קצוץ ונטגן עד הזהבה,נוסיף שן שום מגורדת וגזר קלוף מגורד,כפית כמון,כפית וחצי מלח,חצי כפית כורכום,נערבב כדקה,נוסיף כוס עדשים כתומות שנשטפו במים וסוננו,וארבע כוסות מים חמים,נערבב,נביא לרתיחה ונעביר ללהבה נמוכה..נבשל כ30 דקות. בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה