יום ראשון, 2 באוגוסט 2015

קראמפט-לחמניות בריטיות

את המתכון החביב והמעניין הזה גיליתי במקרה,בצפייה בערוץ 8 בתוכנית שעוסקת בהכנת לחם עם סודה לשתיה,מיד גיליתי סקרנות רבה,והחלטתי לנסות,תוך שאני משנה מעט את המתכון,התוצאה לחמניות חביבות,בצורה לא שגרתית עם ניחוח קנמון חזק,שאפשר לנשנש ככה סתם,או עם חמאה בארוחת בוקר,קל מאוד להכינם והמתכון מעניין.

הנה המתכון הכתוב
500 גרם קמח לחם
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
2 כוסות חלב
רבע כפית קינמון
כפית אבקת סודה לשתיה
כוס מים קרים
 באמצעות וו לישה לשים במשך 6-7 דקות את הקמח,השמרים והחלב בו המסנו את 2 כפות הסוכר.
מקבלים בצק דביק מאוד וזה בסדר
מכסים עם מגבת מטבח לחצי שעה לפחות
מוסיפים את אבקת הסודה לשתיה אותה המסנו בכוס המים ומערבבים היטב עד שמקבלים בצק דבק ונמתח,מניחים ל20 דקות מכוסה
מחממים מחבת עם מעט מאוד שמן על להבה נמוכה
מוציאים מהעיסה בסבלנות רבה(הבצק דביק ונמתח מאוד)ויוצקים על המחבת,מטגנים כ3-5 דקות מכל צד
מוציאים לצלחת ומתענגים.

הנה סרטון ההכנה



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה