יום שבת, 22 באוגוסט 2015

פשטידת בצל עשירה

אני מכיר לפחות עשרה מתכונים לפשטידות בצל,אז הפעלתי קצת דמיון,לקחתי קצת מכל אחת מהן והוספתי את הטאצ' שלי ויצאה פשטידת בצל(אם אפשר לקרוא לה כך?)עשירה,טעימה מאוד,מלאת צבעים וגם קלה להכנה,שיש בה שפע עצום של מרכיבים שהופכים אותה לאחת מהטובות שאכלתי.אז אתם מוזמנים לנסות.

הנה אופן ההכנה
3 בצלים גדולים קלופים ופרוסים לפרוסות דקות
6-7 פטריות טריות פרוסות דק
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן שמיר קצוץ
כוס גבינה מגוררת(מכל סוג שי בבית ואפשר גם יותר)
3 כפות שמן למתכון ו2-3 כפות שמן לטיגון
שליש כוס קמח
כפית אבקת אפיה
3 ביצים
חצי כפית פלפל שחור
כפית שטוחה מלח
250 מ"ל שמנת מתוקה(אפשר להמיר בקופסה של קוטג' או גבינה 9%)
חופן אגוזי מלך קצוצים
חופן צנוברים
רבע כפית אגוז מוסקט
כפית סוכר דמררה או רגיל.
מעט פפריקה וכורכום

מטגנים את הבצלים עד השחמה קלה,מוסיפים את האגוזים והצנוברים ומטגנים קלות יחד כדקה,מוסיפים את הפטריות,ומערבבים היטב.
מצננים מעט
מוסיפים את כל יתר החומרים לתוך קערה ומערבבים היטב
יוצקים לתבנית פיירקס משומנת או חד פעמית בגודל בינוני, מפזרים מלמעלה לקישוט פפריקה וכורכום.
מכניסים לתנור שחומם מראש ללפחות 35 דקות עד שמשחימה(בדקו שגם המירקם הפנימי מוכן היטב)

הנה סרטון ההכנה



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה