יום ראשון, 28 ביולי 2024

ממרח חומוס מעדשים כתומות

 ניסיתם להכין חומוס מעדשים כתומות? רק רבע שעה בישול ואיש לא יבחין שמדובר בעדשים כתומות וזה גם בריא. הנה קישור לסרטון ההכנה-קישור לסרטון

https://youtu.be/ZGEhIvx45mE
נשטוף היטב 250 גרם עדשים כתומות,נשים בסיר ונבשל עד ריכוך,בזמן הבישול נוסיף שן שום קטנה נסנן ונצנן,נעביר למעבד מזון,נוסיף חמש כפות טחינה גולמית,שתי כפות מיץ לימון,רבע כפית פפריקה מתוקה,רבע כפית כמון וחצי כפית מלח,נתחיל לעבד ונוסיף מי קרח על פי הצורך ולפי רמת הסמיכות הרצויה. נעביר לכלי סגור,ניתן לשמור שלושה ימים במקרר,בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה