יום ראשון, 7 ביולי 2024

חזה עוף בטמפורת ובצל מטוגן

 תחילה מכנים טמפורה נהדרת מטגנים את חלקי העוף ואז מטגנים בבצל,מתכון קל טעים ונהדר.
הנה קישור לסרטון ההכנה-https://youtu.be/LSifVR2NPyY
והנה המתכון-נחתוך כ300 גרם חזה עוף לקוביות קטנות....

במחבת נחמם 2 כפות שמן..נוסיף בצל בינוני קצוץ..נערבב ונטגן כ2 דקות לריכוך..נוסיף כף סוכר חום....נערבב ונטגן על להבה נמוכה עד קרמול יפה..נסיר מהאש ונעביר לכלי אחר... בקערה נערבב...4 כפות קורנפלור..2 כפות קמח...כחצי כפית מלח...מעט פלפל שחור....ו3-4 כפות מים..נערבב עד שנקבל עיסה דביקה..נכניס פנימה את חלקי העוף ונערבב היטב..נטגן את חלקי העוף במחבת נון סטיק עם 4-5 כפות שמן...עד הזהבה יפה מכל צד...נוציא לקערה..נשפוך את שאריות השמן ונותיר מחבת לחה משמן..נחזיר פנימה את הבצל ואת נתחי החזה ונערבב קלות..נעביר לצלחת הגשה..ניתן לקשט בבצל ירוק קצוץ או פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה