יום רביעי, 31 ביולי 2024

חלקי עוף על האש במרינדה נהדרת

 במקום לקנות פרגיות ב60-70 שקלים לקילו,קחו שוקי עוף וירכיים,השרו במרינדה שלי לכמה שעות וצלו על האש,התוצאה מדהימה,העוף יוצא רך ועסיסי,וגם שליש מהזמן שלוקח להכין עוף בתנור...אני הפסקתי להכין עוף בכל דרך אחרת. הנה קישור לסרטון ההכנה-https://youtu.be/RNVY0_C3XoI
והנה המתכון-מרינדה

5 כפות שמן זית כף דבש כף אבקת שום גבישי חצי כוס מים חצי כפית מלח לערבב היטב ולצקת על חלקי העוף(שתי תבניות)לעסות היטב את חלקי העוף ולהכניס למקרר למספר שעות..לצלות במנגל.


2 תגובות:

  1. וללא מנגל? אפשרי?

    השבמחק
  2. אפשר על מחבת פסים או בתנור על גריל עליון,אבל הכי טוב מנגל.

    השבמחק