יום שבת, 1 במרץ 2025

אורז עם בשר מהמטבח הדרוזי

 תבשיל אורז עם בשר מהמטבח הדרוזי,יוצא רך ועסיסי והריחות ממלאים את כל הבית...רוצו להכין,המתכון פשוט וקל.

קישור לסרטון
https://youtu.be/egAMZdcEniA והנה המתכון הכתוב- נשרה שתי כוסות אורז בסמטי במים רותחים ל15 דקות...בינתיים נחמם 3 כפות שמן זית במחבת,נוסיף בצל גדול קצוץ ונטגן עד הזהבה,נוסיף 500 גרם בשר צלעות טחון,נערבב עם מזלג עד שנעשה אפרפר,נוסיף כפית בהרט,חצי כפית קינמון,חצי כפית כמון,חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור,נערבב היטב,נסנן את האורז ונוסיף לבשר(אני העברתי לסיר אחר)נוסיף 3 כוסות מים רותחים,נערבב,נביא לרתיחה,נכסה במכסה ונבשל 15 דקות,לאחר 15 דקות נכבה את האש ונשאיר מכוסה ל10 דקות,נעביר לכלי הגשה ונקשט בצנוברים/שקדים קלויים. בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה