יום שישי, 7 במרץ 2025

עוגת תפוזים רכה

 

כעת,כשהתפוזים בשפע,מה יותר קל פשוט וריחני להכין עוגת תפוזים רכה ומפנקת שתלהיב את כל המשפחה,הנה מתכון נהדר וקל להכנה.
קישור לסרטון
https://youtu.be/4nS7EqErJQQ הנה המתכון נקציף ידנית בקערה שלוש ביצים גודל מדיום עם 3/4 כוס סוכר ושקית סוכר וניל לתערובת תפוחה ובהירה...נוסיף פנימה כוס מיץ תפוזים סחוט,גרד מתפוז שלם,חצי כוס שמן ושתי כפות יוגורט...נעררב היטב,נוסיף שתי כוסות קמח מעורבבות עם שתי כפיות אבקת אפיה,נערבב ניטב עד שכל הקמח נעלם,נוסיף קמצוץ מלח ונערבב.נעביר לתבנית אינגליש קייק רחבה ששמנו עליה ניר אפיה משומן,נפזר מעל כף סוכר חום ונכניס לתנור שחומם מראש לחום 170 מעלות לכ35 דקות או עד שהעוגה מתמצקת וקיסם שמוחדר פנימה יוצא לח,אני השארתי בתנור כבוי כ10 דקות נוספות ליתר בטחון. בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה