ורניקי מהמטבח הרוסי/רומני/פולני.בצק דקיק ממולא בגבינה רכה מפנקת ומתקתקה וגם במילוי דובדבנים...הבצק נהדר ולא נפתח בבישול...נסו ותהנו.
הנה קישור לסרטון ההכנה-https://youtu.be/-iceAGtSzxY
הנה המתכון-בקערה נשים שתי כוסות קמח,ביצה אחת,חצי כוס מים פושרים ומעט מלח,נערבב עד שיווצר גוש בצק ונניח בצד.
נכין את המילוי-
בקערה נשים 250 גרם גבינה לבנה,שתי כפות סוכר,שקית סוכר וניל,חלמון ביצה,כפית פירורי לחם וכפית קורנפלור,נערבב.
נקרוץ מהבצק כדורים קטנים,ממש קטנים,נקמח היטב משטח עבודה,נרדד עם מערוך גוש אחד לעיגול,נשים במרכזו כפית מהמילוי ונסגור לחצי סהר...כך נעשה עם כל הבצק...נהדק את הקצוות היטב גם עם מזלג.
נרתיח הרבה מים בסיר וכשהם רותחים נכניס פנימה את הורניקי,נוציא כשהם צפים...נגיש לשולחן עם ריבה וחמאה מומסת...
בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה