פלאפל הוא אולי המאכל הלאומי שלנו,תורים ארוכים נשרכים בפלאפליות המשובחות,אבל אפילו הן,אינן מסוגלות להכין פלאפלים טעימים ובריאים כפי שמכינים בבית,מטעמים כלכליים.
צפו בסרטון ההכנה,ותראו שהשד לא נורא כל כך ויש תמורה נהדרת בסוף.
מתכון כתוב
לקערת מעבד המזון הכניסו
2 מצקות של גרגרי חומוס שהושרו במים במשך כ8 שעות לפחות
1 בצל קצוץ גס
2 פרוסות לחם ללא החלק הקשה שרויות במים וסחוטות
כפית שום כתוש או שלוש שיניים
פפריקה,שומשום,מלח,חופן כוסברה וחופן פטרוזיליה,כמון,חצי כפית סודה לשתיה
לערבב הכל עד שנוצרת עיסה סמיכה
לחמם שמן בסיר ליצור עיגולים ולהכניס פנימה,כמה דקות מכל צד ,להוציא על נייר סופג.
צפו בסרטון ההכנה,ותראו שהשד לא נורא כל כך ויש תמורה נהדרת בסוף.
לקערת מעבד המזון הכניסו
2 מצקות של גרגרי חומוס שהושרו במים במשך כ8 שעות לפחות
1 בצל קצוץ גס
2 פרוסות לחם ללא החלק הקשה שרויות במים וסחוטות
כפית שום כתוש או שלוש שיניים
פפריקה,שומשום,מלח,חופן כוסברה וחופן פטרוזיליה,כמון,חצי כפית סודה לשתיה
לערבב הכל עד שנוצרת עיסה סמיכה
לחמם שמן בסיר ליצור עיגולים ולהכניס פנימה,כמה דקות מכל צד ,להוציא על נייר סופג.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה