כל מי שכבר עברו עליו כמה עשורים, בוודאי זוכר את החתונות אליהן היה מוזמן ביחד עם הוריו,
אחת ממנות התוספת הפופולריות ביותר היתה המנה הזאת:
תפוחי אדמה חתוכים דק דק, בצבע צהבהב, הם היו רכים ועסיסיים ואם לא הטביעו אותם בשמן, גם טעימים מאוד.
אז הנה סרטון שהכנתי להנאתכם ויש גם את המתכון בתחתיתו:
אחת ממנות התוספת הפופולריות ביותר היתה המנה הזאת:
תפוחי אדמה חתוכים דק דק, בצבע צהבהב, הם היו רכים ועסיסיים ואם לא הטביעו אותם בשמן, גם טעימים מאוד.
אז הנה סרטון שהכנתי להנאתכם ויש גם את המתכון בתחתיתו:
הנה קישור למתכון הכתוב
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=1447951&passok=yes&skip=1
המתכון באדיבות מוטי בר און
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=1447951&passok=yes&skip=1
המתכון באדיבות מוטי בר און
לא דומה בכלל לתפוחי אדמה של מוטי
השבמחקשקדי,לך תאכל ענבים !
יאמיייייי תודה רבה על המתכון. נראה מאוד טעים.
השבמחקכל מי ששולח את שקדי לאכול ענבים,
השבמחקשל נעליך גבר.
שקדי כאן ,וטלהרבה זמן,
על אפך על חמתך הזקנה