יום שלישי, 26 באוגוסט 2014

תפוחי אדמה בתנור

כל מי שכבר עברו עליו כמה עשורים, בוודאי זוכר את החתונות אליהן היה מוזמן ביחד עם הוריו,
אחת ממנות התוספת הפופולריות ביותר היתה המנה הזאת:
תפוחי אדמה חתוכים דק דק, בצבע צהבהב, הם היו רכים ועסיסיים ואם לא הטביעו אותם בשמן, גם טעימים מאוד.

אז הנה סרטון שהכנתי להנאתכם ויש גם את המתכון בתחתיתו:

הנה קישור למתכון הכתוב
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=1447951&passok=yes&skip=1

 המתכון באדיבות מוטי בר און


3 תגובות:

  1. לא דומה בכלל לתפוחי אדמה של מוטי
    שקדי,לך תאכל ענבים !

    השבמחק
  2. יאמיייייי תודה רבה על המתכון. נראה מאוד טעים.

    השבמחק
  3. כל מי ששולח את שקדי לאכול ענבים,
    של נעליך גבר.
    שקדי כאן ,וטלהרבה זמן,
    על אפך על חמתך הזקנה

    השבמחק