מתכון קליל ופתרון מצוין להכנת תוספת מהירה וטעימה לכל ארוחת צהריים תמצאו במתכון הזה של לביבות ירקות.
לא יותר מ5 דקות הכנה ועוד כ10 דקות לטיגון והנה לכם תוספת שכל אחד בבית יתענג עליה.
לנוחיותכם צרפתי בתחתית הסרטון את המתכון הכתוב.
לביבות ירקות לפי מתכון של דודו בן שמחון
הנה המתכון
2 תפוחי אדמה,2 בצלים,2 כפות קמח,3 ביצים,חופן פטרוזיליה קצוצה,גבעול בצל קצוץ,מלח,פלפל שחור
לקלף את תפוחי האדמה והבצל,לרסק בפומפיה או במעבד מזון,לסנן,שאריות נוזלים,לערבב הכל יחד,לחמם שמן במחבת,לצקת בזהירות ולהפוך לאחר השחמה,להעביר לצלחת עם נייר סופג,לספיגת שאריות השמן.בתיאבון
לא יותר מ5 דקות הכנה ועוד כ10 דקות לטיגון והנה לכם תוספת שכל אחד בבית יתענג עליה.
לנוחיותכם צרפתי בתחתית הסרטון את המתכון הכתוב.
לביבות ירקות לפי מתכון של דודו בן שמחון
הנה המתכון
2 תפוחי אדמה,2 בצלים,2 כפות קמח,3 ביצים,חופן פטרוזיליה קצוצה,גבעול בצל קצוץ,מלח,פלפל שחור
לקלף את תפוחי האדמה והבצל,לרסק בפומפיה או במעבד מזון,לסנן,שאריות נוזלים,לערבב הכל יחד,לחמם שמן במחבת,לצקת בזהירות ולהפוך לאחר השחמה,להעביר לצלחת עם נייר סופג,לספיגת שאריות השמן.בתיאבון
תודה לדודו בן שמחון על המתכון המצוין הזה
בתיאבון
אפשר להוסיף גם קישואים וגזר. אני מכינה עם ויוצא טעים מאוד
השבמחק