אלו ללא ספק תפוחי האדמה הטעימים ביותר אותם הכנתי,יוצאים כל כך קראנצים ועסיסיים ועם צבע כל כך יפה וכמה קל להכינם בתנור,יופי של תוספת לכל ארוחה,כל בני הבית יהנו.
הנה המתכון
8-9 תפוחי אדמה רחוצים וחתוכים לפלחים בצורת מקלות עבים
חצי כוס שמן זית
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה,אפשר גם 2 כפיות כמו שאני אומר בסרטון
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
חצי כפית מלח(עד כפית)
רבע כפית פלפל שחור
לערבב הכל ביחד ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כשעה ו5 דקות,או עד שהם שחומים,יפים ורכים.
הנה סרטון ההכנה
הנה המתכון
8-9 תפוחי אדמה רחוצים וחתוכים לפלחים בצורת מקלות עבים
חצי כוס שמן זית
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה,אפשר גם 2 כפיות כמו שאני אומר בסרטון
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
חצי כפית מלח(עד כפית)
רבע כפית פלפל שחור
לערבב הכל ביחד ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כשעה ו5 דקות,או עד שהם שחומים,יפים ורכים.
הנה סרטון ההכנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה