עוגיות שוקולדיות מושחתות במרקם דביק של טופי,שאתה רוצה לנשנש אחת אחרי השניה,אפילו שהגוף צועק הצילו מרוב מתיקות,המתכון של דודו בן שמחון
הנה המתכון
3 חלבוני ביצה גדולים
כוס אבקת קקאו
2 ורבע כוסות אבקת סוכר
2 כפיות תמצית וניל
רבע כפית מלח
מעט מים אם צריך
כפית אבקת נס קפה
אני גם הוספתי חופן אגוזי מלך קצוצים(לא במתכון של דודו)
כוס או פחות שוקולד ציפס(לא חובה אבל מוסיף מאוד)
מערבבים את כל המצרכים יחד בקערה למרקם אחיד
מניחים נייר אפיה על תבנית אפיה ומצפים בשמן
יוצקים עם כף במרווחים די גדולים מהתערובת(כדאי להרטיב אצבע ואז יהיה קל יותר להסיר מהכף)
אופים בחום של 180 מעלות כ8 דקות,עד שהעוגיות נאפות ומתבקעות קלות.
מקררים היטב ומניחים בכלי אטום,אני שומר במקרר.
הנה סרטון ההכנה
הנה המתכון
3 חלבוני ביצה גדולים
כוס אבקת קקאו
2 ורבע כוסות אבקת סוכר
2 כפיות תמצית וניל
רבע כפית מלח
מעט מים אם צריך
כפית אבקת נס קפה
אני גם הוספתי חופן אגוזי מלך קצוצים(לא במתכון של דודו)
כוס או פחות שוקולד ציפס(לא חובה אבל מוסיף מאוד)
מערבבים את כל המצרכים יחד בקערה למרקם אחיד
מניחים נייר אפיה על תבנית אפיה ומצפים בשמן
יוצקים עם כף במרווחים די גדולים מהתערובת(כדאי להרטיב אצבע ואז יהיה קל יותר להסיר מהכף)
אופים בחום של 180 מעלות כ8 דקות,עד שהעוגיות נאפות ומתבקעות קלות.
מקררים היטב ומניחים בכלי אטום,אני שומר במקרר.
הנה סרטון ההכנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה