פעם אם רצית לאכול וופל בלגי ההית צריך לפקוד איזה בית קפה משובח,בשנים האחרונות צצו מכשירים ביתיים בהם ניתן להכין את המאפה הנהדר הזה והתוצאות בהחלט טובות,לי זכור היטב הוופל הבלגי מטיולנו בארה"ב שם בכל מוטל שמכבד את עצמו,יש בארוחת הבוקר מכשיר מקצועי להכנת הוופל עם בלילה וכל אחד מכין לעצמו,כמובן שלא היה אפילו בוקר אחד שוויתרתי עליו. אז הנה לכם עוד מתכון טעים וקראנצי לוופל בלגי לפי מתכון של דודו בן שמחון,כולכם מוזמנים לבקר בקבוצה שלו "מטבח של אלופים " בפייסבוק
הנה המתכון הכתוב
3 ביצים
2 כוסות חלב
2 כפות תמצית וניל
100 גרם חמאה מומסת
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
3 כפות סוכר.
מערבבים לחוד חומרים יבשים ורטובים,ולאחר מכן מוסיפים יבשים לרטובים ומאחדים עם מקצף לתערובת אחידה,משמנים מעט את פלטות החימום במכשיר להכנת וופל בלגי(מולטי קייק) ויוצקים מהתערובת על הפלטה התחתונה וסוגרים לבערך 7 דקות.
אפשר לשים ביצה פחות ולהוסיף קורט מלח,ניתן להחליף חמאה בחצי כוס שמן קנולה.
והנה סרטון ההכנה
הנה המתכון הכתוב
3 ביצים
2 כוסות חלב
2 כפות תמצית וניל
100 גרם חמאה מומסת
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
3 כפות סוכר.
מערבבים לחוד חומרים יבשים ורטובים,ולאחר מכן מוסיפים יבשים לרטובים ומאחדים עם מקצף לתערובת אחידה,משמנים מעט את פלטות החימום במכשיר להכנת וופל בלגי(מולטי קייק) ויוצקים מהתערובת על הפלטה התחתונה וסוגרים לבערך 7 דקות.
אפשר לשים ביצה פחות ולהוסיף קורט מלח,ניתן להחליף חמאה בחצי כוס שמן קנולה.
והנה סרטון ההכנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה