סלט כרוב נפלא שכדאי לאמץ בכל מסעדה אוסטרית שמגישה אוכל אוסטרי תמצאו אותו. הנה המתכון-נקצוץ דק כרוב בגודל בינוני(האוסטרים קוצצים אותו לרצועות דקיקות כמו שיש אצלנו בקופסאות השימורים כרוב כבוש)
נוסיף כפית מלח ונעסה באמצעות הידיים 3-4 דקות,נוסיף 5 כפות חומץ,שתי כפיות סוכר וכפית זרעוני קימל(לא לוותר!)נערבב הכל יחד ונכניס למקרר למספר שעות בקופסה סגורה. בתיאבון.הנה קישור לסרטון ההכנה-קישור לסרטון
שאלה בנוגע לחומץ. למה חומץ ולא לסחוט לימון? לי טעם החומץ מזכיר חומר לניקוי נגד אבן. אז למה לשים באוכל? בתודה על תגובתך.
השבמחקחומץ הוא חומר לגיטימי במטבח,ללימון טעם שונה ועל כן בלא מעט מתכונים משתמשים בחומץ ולא בלימון.
השבמחק