יום רביעי, 30 באוקטובר 2024

עוגת בישקוטים וביסקויטים משולבת

 שתי שכבות קרם עשיר ללא גבינה נמצאות בין שכבת בישקוטים לשכבת ביסקויטים,טעים מאוד.
הנה קישור לסרטון ההכנה-https://youtu.be/k8T9gYqZzb8
והנה המתכון-לתוך סיר שפכו חצי ליטר חלב,190 גרם סוכר,שקית סוכר וניל,2 ביצים גודל מדיום,3 כפות קמח,כפית קפה נמס וכף קקאו,הדליקו את האש וערבבו על להבה בינונית-נמוכה עד שמסמיך ומבעבע...הוסיפו 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות וערבבו עד שהיא נעלמת,הסירו מהאש והעבירו לקערה קטנה,צננו.קחו תבנית פיירקס בגודל 20 על 15 בערך...בקערה שימו כוס חלב,כפית אבקת קפה נמס וכף סוכר,ערבבו,פתחו חבילת בישקוטים,טבלו בישקוט בתערובת החלב וסדרו בתבנית...צרו שכבת בישקוטים...מעליה מרחו חצי מהמילוי,כעת קחו שרוול ביסקויטים וגם אותם טיבלו בתערובת החלב וסדרו שכבה נוספת ומעל את החלק השני של המילוי,עטפו בנילון נצמד והכניסו למקרר ללילה.

בתיאבון. |

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה