לזניה בשרית משובחת,עם בשר בקר מטוגן בבצל ושום,נחבא לו בין שכבות עלי לזניה ורוטב עגבניות נהדר,בתיאבון.
הנה המתכון
מלית הבשר
1 בצל קצוץ דק
5 שיני שום קצוצות דק
500 גרם בשר בקר טחון
2 כפיות פפריקה מתוקה
כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
לטגן בצל,להוסיף את השום,ולערבב יחד כדקה,להוסיף את הבשר טחון ומערבבים עד שמשנה צבע לאפור,מוסיפים את יתר החומרים
רוטב
בצל קצוץ
4 שיני שום כתוש
קופסת עגבניות מרוסקות
קופסא רסק עגבניות
כף אבקת מרק עוף
כף פפריקה מתוקה
2 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
5 עלי בזיליקום
כוס מים רותחים
כפית סוכר
מטגנים בצל ושום מוסיפים את יתר החומרים ומבשלים עד להסמכה קלה כ15 דקות לערך
מפזרים מהרוטב על תבנית פיירקס גדולה,על הרוטב,עלי לזניה מוכנים ועליהם מילוי הבשר וכך חוזר חלילה פעם נוספת,רוטב,עלים,מילוי בשר.רוטב,עלים,רוטב.
מכסים ברדיד אלומיניום
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות
אפיה 20 דקות עם הכיסוי
מסירים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות.
בתיאבון.
הנה סרטון ההכנה,ממנו נשמטה הוספת השום לרוטב
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה