מתכון טעים וקל להכנה,רק לערבב כמה וכמה פריטים,בשילוב של אבקת קקאו עם קוקוס,ותקבלו עוגה מפתיעה בטעמיה וברכותה,מרחו מלמעלה גנאש שוקולד והריי לכם מנת קינוח נפלאה שכל הטועם אותה יתמלא תשבוחות.
מתכון כתוב
כוס סוכר
כוס אבקת שוקולית
כוס וחצי קמח
כוס קוקוס
שקית אבקת אפיה
שלושת רבעי כוס שמן
2 ביצים
2 כוסות מים פושרים
100 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל שמנת מתוקה.
ערבבו את הסוכר,השוקולית,הקוקוס והקמח,הוסיפו את השמן והביצים,עד לערבוב מלא,הוסיפו את המים וערבבו בזהירות עד לקבלת עיסה דלילה.צקו לתבנית אפיה משומנת מספר 24 והשהו על השיש למשך כ20 דקות.
הכניסו לכ30-40 דקות לתנור שחומם מראש ל180 מעלות
הכינו את הגנאש,תוך הכנסת השמנת והשוקולד לתבנית פיירקס ולמיקרו למשך כ3 דקות,ערבבו היטב,וצקו על העוגה מיד עם צאתה מהתנור.
כוס סוכר
כוס אבקת שוקולית
כוס וחצי קמח
כוס קוקוס
שקית אבקת אפיה
שלושת רבעי כוס שמן
2 ביצים
2 כוסות מים פושרים
100 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל שמנת מתוקה.
ערבבו את הסוכר,השוקולית,הקוקוס והקמח,הוסיפו את השמן והביצים,עד לערבוב מלא,הוסיפו את המים וערבבו בזהירות עד לקבלת עיסה דלילה.צקו לתבנית אפיה משומנת מספר 24 והשהו על השיש למשך כ20 דקות.
הכניסו לכ30-40 דקות לתנור שחומם מראש ל180 מעלות
הכינו את הגנאש,תוך הכנסת השמנת והשוקולד לתבנית פיירקס ולמיקרו למשך כ3 דקות,ערבבו היטב,וצקו על העוגה מיד עם צאתה מהתנור.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה