את המתכון לעוגיות הללו ראיתי אצל רותם שמעא כאן בפייסבוק,הבצק קל ומואד נוח להכנה ולעבודה,ויוצא פריך וטעים,ועם המילוי ניתן להשתולל כאוות נפשכם,כאן המלית היא של ממרח תמרים ואבקת אגוזים וקינמון,בתיאבון
הנה המתכון הכתוב
200 גרם חמאה(אני הכנתי עם מחמאה)
כוס שמן קנולה
כוס מיץ תפוזים
6 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
מערבבים את כל חומרי הבצק לבצק נעים ורך
חותכים לשלוש,מרדדים על משטח מקומח ומורחים מהמלית שהכנתם,מניחים על נייר אפיה וחותכים באמצעות סכין רטובה ופרוסות כמעט על לתחתית (אני מרחתי ביצה מקושקשת ופיזרתי מעל שומשום).אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד השחמה(חצי שעה לערך)מקררים ומפזרים אבקת סוכר.
200 גרם חמאה(אני הכנתי עם מחמאה)
כוס שמן קנולה
כוס מיץ תפוזים
6 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
מערבבים את כל חומרי הבצק לבצק נעים ורך
חותכים לשלוש,מרדדים על משטח מקומח ומורחים מהמלית שהכנתם,מניחים על נייר אפיה וחותכים באמצעות סכין רטובה ופרוסות כמעט על לתחתית (אני מרחתי ביצה מקושקשת ופיזרתי מעל שומשום).אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד השחמה(חצי שעה לערך)מקררים ומפזרים אבקת סוכר.
נראה נהדר. אנסה!
השבמחק