כרוב מבושל הינו תוספת מזרח אירופאית ידועה ומוכרת הנה לפניכם אותו כרוב עם הטאצ האישי שלי שהופך אותו למעדן של ממש
הנה המתכון הכתוב
1 כרוב בינוני
1 קופסא רסק עגבניות קטנה
1 בצל גדול
שן שום
2-3 כפות סוכר
2-3 כפות קטשופ
כף דבש
2 כפות צילי מתוק
קורט קינמון
כפית שטוחה מלח
רבע כפית פלפל שחור
חופן צימוקים
פורסים את הכרוב לרצועות ומניחים בקערה
קוצצים את הבצל
שמים בסיר כ5 כפות שמן זית,מחממים על להבה בינונית עד שהשמן מתחמם,מטגנים את הבצל עד להזהבה,מוסיפים את שן השום קצוצה ומטגנים יחד כדקה
מוסיפים את רצועות הכרוב,מערבבים היטב במשך כדקה.
מוסיפים בזה אחר זה את כל יתר המרכיבים ומערבבים היטב.מורידים ללהבה נמוכה ומבשלים עם מכסה כ20-25 דקות,מוסיפים את חופן הצימוקים ומבשלים מכוסה עשר דקות נוספות לפחות או עד שהכרוב מתרכך ומצטמצם,
מגישים חם או קר,איך שאוהבים.
בתיאבון.
הנה סרטון ההכנה
הנה המתכון הכתוב
1 כרוב בינוני
1 קופסא רסק עגבניות קטנה
1 בצל גדול
שן שום
2-3 כפות סוכר
2-3 כפות קטשופ
כף דבש
2 כפות צילי מתוק
קורט קינמון
כפית שטוחה מלח
רבע כפית פלפל שחור
חופן צימוקים
פורסים את הכרוב לרצועות ומניחים בקערה
קוצצים את הבצל
שמים בסיר כ5 כפות שמן זית,מחממים על להבה בינונית עד שהשמן מתחמם,מטגנים את הבצל עד להזהבה,מוסיפים את שן השום קצוצה ומטגנים יחד כדקה
מוסיפים את רצועות הכרוב,מערבבים היטב במשך כדקה.
מוסיפים בזה אחר זה את כל יתר המרכיבים ומערבבים היטב.מורידים ללהבה נמוכה ומבשלים עם מכסה כ20-25 דקות,מוסיפים את חופן הצימוקים ומבשלים מכוסה עשר דקות נוספות לפחות או עד שהכרוב מתרכך ומצטמצם,
מגישים חם או קר,איך שאוהבים.
בתיאבון.
הנה סרטון ההכנה
אבי שלום ,
השבמחקיופי של מתכון מזכיר נשכחות , וברור שינוסה במטבחי . אני מתגעגעת כבר שנים לכרוב המבושל של סבתי הפולניה .
האם תוכל לציין מהו המתכון האותנטי המקורי , ללא השדרוגים ?
אני מניח שזה ללא הצילי,הקטשופ,הקינמון ואולי גם בלי הדבש ובטח ללא הצימוקים.
מחקאני מניח שזה ללא הצילי,הקטשופ,הקינמון ואולי גם בלי הדבש ובטח ללא הצימוקים.
מחק