יום שלישי, 28 במאי 2024

אמפנדס במילויים שונים




 ניסיתם להכין בעצמכם אמפנדס?הרי לפניכם מתכון מעולה עם בצק קריספי שאינו נפתח במהלך האפייה.
לרשותכם גם קישור לסרטון ההכנה בדף היוטיוב שלי-קישור לסרטון

https://youtu.be/Fv56_wFiLa4
הנה המתכון-
  • 1 כוס ועוד כף שמן קנולה
  • שלושת רבעי כוס מים רותחים
  • 3 ושליש כוסות קמח לבן
  • כפית מלח
    לשים לבצק,עוטפים בנילון נצמד ומקררים כחצי שעה.מרדדים את הבצק בין שני נירות אפיה,קורצים עיגולים ומניחים כפית גדושה מהמילוי במרכז כל עיגול סוגרים ומהדקים.מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 200 מעלות לעשרים דקות.

למלית:

  • 2 כוסות פטריות שמפיניון משומרות חתוכות, מסוננות מהנוזלים
  • 4 כפות אבקת מרק פטריות
  • 2 בצלים סגולים, קצוצים לקוביות קטנות
  • 2 כוסות פטרוזיליה קצוצה דק, כולל הגבעולים
  • חצי כוס צנוברים
  • פלפל שחור טחון
  • רבע כוס שמן זית.
    מחממים את השמן,מוסיפים את הבצלים ,מטגנים עד הזהבה  ומוסיפים את שאר הרכיבים ומטגנים עוד 2-3 דקות תוך ערבוב.מצננים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה