אלו בהחלט פרוסות החציל הכי טעימות והכי עשירות בטעמים שהכנתי.
הנה קישור לסרטון ההכנה-קישור לסרטון
https://youtu.be/JgLcUmedWMo
והנה המתכון הכתוב-חתכו שני חצילים בגודל בינוני לפרוסות בעובי 1 וחצי ס"מ.בקערית ערבבו שלוש כפות מים עם שלוש כפות שמן-טיבלו כל פרוסה היטב בנוזלים והניחו על ניר אפיה בתבנית התנר,אפו כ20 דקות בחום 180-190 מעלות,לאחר 10 דקות הפכו את החצילים לצידם השני. בינתיים הכינו רוטב-ערבבו בקערית 4 כפות טחינה גולמית,ארבע כפות מים קרים,שתי כפות פלפל קצוץ דק,כפית אבקת שום גבישי,כף רוטב סויה,כף סילאן,כף כוסברה קצוצה דק,שני עלי טימין ללא הגבעולים,שליש כפית מלח,כף עירית קצוצה דק.ערבבו עד קבלת בלילה די סמיכה...אם היא דלילה מדי הוסיפו טחינה גולמית.ואם היא סמיכה מדי הוסיפו מים קרים.הוציאו את פרוסות החציל מהתנור וצקו כף מהבלילה על כל פרוסה.החזירו לתנור לחמש דקות נוספות.
בתיאבון.
תודה...נראה יאמי...
השבמחק