יום שישי, 16 באוגוסט 2024

בורקסים במילוי גבינות ותרד

 בורקסים במילוי גבינות ותרד אחלה מתכון לארוחת הבראנץ שלכם בשישי-שבת...קל מאוד להכין והתוצאה נהדרת. הנה קישור לסרטון ההכנה בדף היוטיוב שלי-קישור לסרטון

https://youtu.be/0aCqQAQc7Pw
הנה המתכון-
נכין תחילה את תערובת המילוי
בקערה נשים 100 גרם תרד שחלטנו במים רותחים,אפשר לשים במים רותחים ולהכניס למיקרו ל3-4 דקות,לסנן,לסחוט ולקצוץ דק...נוסיף 100 גרם גבינה צהובה מגורדת,100 גרם גבינה בולגרית מפוררת,כף גבינה לבנה,ביצה גודל מדיום,רבע כפית מלח,קצת אגוז מוסקט,קצת פלפל שחור.נערבב היטב... נשטח חבילת בצק עלים מרודדת מופשרת,נסמן מלבנים,נניח על כל מלבן כפית נדיבה מהמלית ונקפל לשניים ,נהדק רק בקצה הקיפול עם מזלג קטן,אין צורך להדק את שאר הקצוות,המילוי לא יברח. נמרח בביצה משוקשקת עם כפית מים ומעט מלח,נפזר שומשום ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ25 דקות או עד שמתקבלת השחמה נאה. בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה