יום שבת, 26 במרץ 2016

בראוניז שוקולד פרג

הנה לפניכם מהדורה פורימית משהו של בראוניז נפלאים,קלים להכנה,מענגים וטעימים,לפי מתכון של נגה גלבוע אדמית,מהבלוג הנהדר "ריח של בית"כדאי מאוד לנסות.
הנה הקישור למתכון הכתוב
http://smellslikehome.co.il/2016/03/chocolatepoppybrownie/

והנה סרטון ההכנה


יום רביעי, 23 במרץ 2016

חיתוכיות קוקוס וריבה

יופי של עוגיות מטריפות עם בצק פריך,שכבת ריבה ושכבת חלבונים מוקצפים עם קוקוס,טעים טעים וקל להכנה,הכל הודות לדפנה אוסטר מיכאל מהבלוג "מתנות קטנות.
הנה הקישור למתכון הכתוב
http://matanot-ktanot.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-%D7%95%D7%90%D7%92%D7%95%D7%96%D7%99%D7%9D/

והנה סרטון ההכנה



יום שלישי, 22 במרץ 2016

אצבעות שניצל מטריפות

כמה מתכונים לשניצל כבר הכנתי,אבל זה לבטח אחד מהטובים והמשובחים שבהם,הילדים יתמוגגו ויטרפו לבטח וממש לא הרבה השקעה,המכון של סיון מלול שמצאתי אצל שפרה נחום בבלוג "תבשילים וחלומות"
הנה קישור למתכון הכתוב
http://www.tavshilim.co.il/archives/recipe-items/%D7%90%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%9C-%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA
אני הכנתי בסרטון עם 500 גרם שניצל,אם אתם עושים עם קילו תכפילו כמויות

הנה סרטון ההכנה.



יום חמישי, 17 במרץ 2016

בראוניז עם מילוי עוגיות

שחיתות אמיתית זה כל מה שיש לי לומר על המתכון המצוין הזה של וויני רותם מהבלוג "משהו מתוק"
בראוניז נהדרים כשבכל חיתוכית הפתעה,עוגיית אוראו.מוזמנים לתענוג.

הנה קישור למתכון הכתוב
http://www.winnish.net/2014/03/3246/

והנה סרטון ההכנה




יום שלישי, 15 במרץ 2016

לביבות קישואים נהדרות

עוד מתכון נהדר,קל ופשוט להכנה,של שפרה נחום מהבלוג "תבשילים וחלומות",אחלה תוספת וגם נשנוש מעולה עם צבעים יפים וטעם עדין.

הנה הקישור למתכון הכתוב
http://www.tavshilim.co.il/archives/recipe-items/%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%99%D7%9D

והנה סרטון ההכנה


יום חמישי, 10 במרץ 2016

כרוב מבושל שקדי סטייל

כרוב מבושל הינו תוספת מזרח אירופאית ידועה ומוכרת הנה לפניכם אותו כרוב עם הטאצ האישי שלי שהופך אותו למעדן של ממש
הנה המתכון הכתוב
1 כרוב בינוני
1 קופסא רסק עגבניות קטנה
1 בצל גדול
שן שום
2-3 כפות סוכר
2-3 כפות קטשופ
כף דבש
2 כפות צילי מתוק
קורט קינמון
כפית שטוחה מלח
רבע כפית פלפל שחור
חופן צימוקים

פורסים את הכרוב לרצועות ומניחים בקערה
קוצצים את הבצל
שמים בסיר כ5 כפות שמן זית,מחממים על להבה בינונית עד שהשמן מתחמם,מטגנים את הבצל עד להזהבה,מוסיפים את שן השום קצוצה ומטגנים יחד כדקה
מוסיפים את רצועות הכרוב,מערבבים היטב במשך כדקה.
מוסיפים בזה אחר זה את כל יתר המרכיבים ומערבבים היטב.מורידים ללהבה נמוכה ומבשלים עם מכסה כ20-25 דקות,מוסיפים את חופן הצימוקים ומבשלים מכוסה עשר דקות נוספות לפחות או עד שהכרוב מתרכך ומצטמצם,
מגישים חם או קר,איך שאוהבים.
בתיאבון.

הנה סרטון ההכנה


יום שבת, 27 בפברואר 2016

מאפינס בסגנון הולנדי

נסו את המאפינס הללו ליד הקפה או התה בשעת בין ערביים או בסיום ארוחת בראנץ,והם מיד יעלו חיוך על שפתותיכם,המתכון הוא של גל דברת שאומרת שבהולנד אפשר למצוא בדיוק כאלו ברשת hema אז שווה לנסות,הטעם נפלא וכמה שהם קלים להכנה,גם בתבנית אינגליש קייק כפי שאני הכנתי.

הנה המתכון
4 ביצים
כוס סוכר
1 כוס שמן
חבילה אינסטנט פודינג
מיכל שמנת חמוצה או יוגורט
כוס ורבע קמח תופח(אם אין מוסיפים שקית אבקת אפיה)
חופן אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה
מקציפים את הביצים עם הסוכר במשך 5 דקות במיקסר על מהירות בינונית-גבוהה עד קבלת תערובת בהירה ותפוחה
מוסיפים את יתר המצרכים בזה אחר זה.
ממלאים 2 תבניות אינגליש קייק משומנות או תבנית 26,או תבנית שקעים למאפינס
מפזרים מלמעלה שברי אגוזים
מכניסים לתנור שחומם מראש ל160 מעלות למשך כ27 דקות לערך עד שקיסם שמחדר לעוגה יוצא יבש.

הנה סרטון ההכנה




יום שישי, 19 בפברואר 2016

חיתוכיות אננס

 שילוב טעמים מהפנט של חמיצות ומתיקות  בא לידי ביטוי בחיתוכיות הנהדרות הללו של וויני רותם מהבלוג המושלם "משהו מתוק",הולך נהדר כקינוח מפנק,ליד משקה חם או סתם כך לנחמה מענגת.

הנה הקישור למתכון הכתוב
http://www.winnish.net/2016/02/8107/

הנה סרטון ההכנה