יום שישי, 27 בספטמבר 2024

עוגת שוקולד פרווה רכה ועסיסית

 עוגת שוקולד פרווה רכה ועסיסית,תענוג אמיתי בכל נגיסה. הנה קישור לסרטון ההכנה-https://youtu.be/OPS9sdyIC0Q
והנה המתכון הכתוב
בקערה נשים-כוס אבקת קקאו,שתי כוסות סוכר,שתי כוסות קמח מעורבבות עם שקית אבקת אפיה ו3/4 כוס אגוזי מלך טחונים גס,נערבב.נעשה חור באמצע ונוסיף 3/4 כוס שמן,פקק תמצית וניל,כוס וחצי מים פושרים,שלוש ביצים גודל מדיום משוקשקות מעט,רבע כוס יין אדום מתוק או מיץ ענבים,נערבב היטב.נניח ניר אפיה על תבנית אפיה קפיצית מספר 24,נשפוך פנימה את הבלילה,נקיש מעט על התחתית להוצאת אוויר ונכניס לתנור שחומם ל180 מעלות לחצי שעה,לאחר חצי שעה נכסה בניר כסף לא הדוק ונאפה עשר דקות נוספות,רגע לפני ההוצאה מהתנור נשים בתבנית פיירקס 100 גרם קוביות שוקולד,נוסיף 125 מ"ל שמנת להקצפה פרווה ונמיס במיקרו כשתי דקות,נערבב לבלילה חלקה,נעשה חורים דקיקים בעוגה החמה עם קיסם ונשפוך עליה את הרוטב החם. בתיאבון.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה