שניצלים כמעט כל אחד יכול להכין,אך אם תוסיפו לתערובת הביצה כף של רוטב צילי וכפית אחת של חרדל,תשקשקו ורק אז תטבלו את השניצל בתערובת לאחר שביקר קודם בצלחת הקמח,ואחר כך יבקר בתערובת פירורי הלחם עם שומשום,לבטח תשדרגו את המנה.
הנה סרטון ההכנה שלי
והנה המתכון הכתוב
הכינו מרינדה מ2 ביצים ,כף חרדל וכף רוטב צילי מתוק
טבלו את נתחי חזה העוף בקמח לאחר מכן במרינדה ולבסוף בתערובת של פירורי לחם שומשום,מלח,פלפל שחור,פפריקה,גריל עוף והניחו בזהירות בתוך שמן שחומם מראש במחבת על אש בינונית,טגנו מספר דקות על כל צד,והוציאו על צלחת עם נייר סופג
בתיאבון
הנה סרטון ההכנה שלי
והנה המתכון הכתוב
הכינו מרינדה מ2 ביצים ,כף חרדל וכף רוטב צילי מתוק
טבלו את נתחי חזה העוף בקמח לאחר מכן במרינדה ולבסוף בתערובת של פירורי לחם שומשום,מלח,פלפל שחור,פפריקה,גריל עוף והניחו בזהירות בתוך שמן שחומם מראש במחבת על אש בינונית,טגנו מספר דקות על כל צד,והוציאו על צלחת עם נייר סופג
בתיאבון
האם יש מתכונים כתובים ולא רק סרטונים? מאוד קשה לצפות וכל רגע לעצור ולכתוב.
השבמחק