אז סוף סוף מצאתי את הציפוי המושלם לחזה העוף,אחרי כל מיני נסיונות,מנסיונות שונים,מצאתי את הנוסחה האופטימלית מבחינתי,לחזה עסיסי ורך מבפנים ולשכבה קראנצית ,טעימה ומתובלת מבחוץ,שיוצרים שילוב נהדר,כך שבא לך לנשנש את השניצל כמו איזה חטיף.אני שמח לשתף אתכם,זה קל ופשוט להכנה,קצת מלכלך,אבל התוצאה שווה כל מאמץ.תהנו
והנה המתכון הכתוב
500 גרם חזה עוף פרוס דק חתוך לקוביות
שלושת רבעי כוס בירה
1 ביצה
5 וחצי כפות קמח
כפית אבקת שום
1 כף רוטב צילי מתוק
3-4 כפות פרורי לחם
1 כף רוטב סויה
תבלינים-פפריקה,כמון,גריל עוף,מלח,פלפל שחור
שומשום
יוצרים בלילה מכל החומרים(למעט השומשום),כשבהתחלה מערבבים עם מקצפת את הנוזלים,ומוסיפים את הקמח בהדרגה,ובסוף את התבלינים
עד ליצירת עיסה דביקה למדיי
מחממים שמן במחבת בגובה 1 ס"מ לפחות על להבה בינונית
טובלים כל נתח חזה בבלילה,ובעודו באוויר מפזרים עליו שומשום על צד אחד,מכניסים בזהירות לשמן(פשוט נותנים לנתח לגלוש פנימה)ואז מפזרים שומשום גם על הצד השני,מטגנים עד להשחמה בצד אחד ואז הופכים לצד השני,מוציאים לצלחת ומתחילים לטרוף.
500 גרם חזה עוף פרוס דק חתוך לקוביות
שלושת רבעי כוס בירה
1 ביצה
5 וחצי כפות קמח
כפית אבקת שום
1 כף רוטב צילי מתוק
3-4 כפות פרורי לחם
1 כף רוטב סויה
תבלינים-פפריקה,כמון,גריל עוף,מלח,פלפל שחור
שומשום
יוצרים בלילה מכל החומרים(למעט השומשום),כשבהתחלה מערבבים עם מקצפת את הנוזלים,ומוסיפים את הקמח בהדרגה,ובסוף את התבלינים
עד ליצירת עיסה דביקה למדיי
מחממים שמן במחבת בגובה 1 ס"מ לפחות על להבה בינונית
טובלים כל נתח חזה בבלילה,ובעודו באוויר מפזרים עליו שומשום על צד אחד,מכניסים בזהירות לשמן(פשוט נותנים לנתח לגלוש פנימה)ואז מפזרים שומשום גם על הצד השני,מטגנים עד להשחמה בצד אחד ואז הופכים לצד השני,מוציאים לצלחת ומתחילים לטרוף.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה