אם חשקה נפשכם בתוספת נהדרת וקלה עד מאוד להכנה,הריי שכדאי לכם מאוד לשקול להכין את כדורי תפוחי האדמה הללו,מתכון שנתנה לי סנדרה אגיסון ידידתי מהפייסבוק.קראנצים וצבעוניים מבחוץ רכים וצהבהבים מבפנים,ואל הפה אחד אחר השני נדחפים,והם כל כך טעימים.
הנה המתכון
5 תפוחי אדמה מבושלים ומקולפים מזן דזירה
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים(אני שמתי 3)
כף אבקת מרק עוף
רבע כפית כורכום
מועכים את תפוחי האדמה לפירה
מוסיפים את כל החומרים למעט הביצים
משקשקים את הביצים היטב(אני הוספתי אותן כמות שהן)ומוסיפים לתערובת עד שהן מתמזגות לחלוטין
מחממים שמן בגובה 4-5 ס"מ במחבת ומטגנים על אש בינונית עד שמזהיבים היטב מכל צד
מוציאים לקערה עם נייר סופג
בתיאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה