האם אתם מצליחים לזהות את מרכיב הגזר בעוגת גזר? אני ממש לא,הגזר נעלם לחלוטין,אבל משאיר חותם עשיר של צבע חום עז ומעניק לעוגה מרקם עסיסי ומיוחד הריי לכם עוגת גזר שמשלבת בתוכה גם חמוציות,אגוזי מלך ,וסוכר חום,הגזר נעלם בה וכלל לא יודעים שהוא שם,המרקם עדין,טעים,ונימוח בפה.
המתכון של שפרה נחום מהאתר "תבשילים וחלומות"
http://www.tavshilim.co.il/archives/recipe-items/עוגת-גזר-בחושה
הנה סרטון ההכנה
המתכון של שפרה נחום מהאתר "תבשילים וחלומות"
http://www.tavshilim.co.il/archives/recipe-items/עוגת-גזר-בחושה
הנה סרטון ההכנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה