ניסיתם פעם להכין פיתות לבד בבית?קרוב לודאי שלא,אז זהו,זה קל למדי ומגיעים לתוצאה נהדרת,והכל בזכותה של יונית צוקרמן שנידבה לנו מתכון נפלא.
צפו במתכון המצולם כאן
500 גרם קמח
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר,שמינית כוס שמן
כוס וחצי מים פושרים
ללוש הכל ביחד במשך כעשר דקות במיקסר עם וו לישה
לעטוף את גוש הבצק במעט שמן ולהניח לתפיחה של שעה,ליצור עיגולים ולהניח אותם על ניר אפיה בתוך התבנית אפיה של התנור לכ10 דקות נוספות ולחמם תנור ל180 מעלות ולהכניסן פנימה לבערך 4-5 דקות,מוציאים לתוך מגבת ומשאירים אותן מכוסות במשך מספר דקות.בתיאבון
צפו במתכון המצולם כאן
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר,שמינית כוס שמן
כוס וחצי מים פושרים
ללוש הכל ביחד במשך כעשר דקות במיקסר עם וו לישה
לעטוף את גוש הבצק במעט שמן ולהניח לתפיחה של שעה,ליצור עיגולים ולהניח אותם על ניר אפיה בתוך התבנית אפיה של התנור לכ10 דקות נוספות ולחמם תנור ל180 מעלות ולהכניסן פנימה לבערך 4-5 דקות,מוציאים לתוך מגבת ומשאירים אותן מכוסות במשך מספר דקות.בתיאבון
salt?
השבמחק