יום שלישי, 3 בספטמבר 2013

פיצה ביתית נהדרת

גאה להציג בפניכם את הפיצה ביתית האולטימטיבית בעיני,מתכון שאנוכי בעצמי טיפחתי ויגעתי עד שהגעתי לתוצאה המושלמת מבחינתי.
אתם מוזמנים להצטרף ולצפות בסרטון ולהכין אחרי צעד אחר צעד.תהנו
מתכון כתוב
לפיצה אחת
300 גרם קמח
  6 גרם שמרים יבשים
2 כפות שמן זית
1כף סוכר
כפית מלח
מים לפי הצורך
מערבבים הכל יחד באמצעות וו לישה במיקסר כ7 דקות(או בלישה ידנית) תוך הוספה הדרגתית של מים פושרים,עד שכל הבצק נאסף סביב וו הלישה,מוסיפים את המלח,וממשיכים לערבל 3 דקות נוספות,מלטפים את גוש הבצק עם שמן זית,ומניחים לתפיחה של כרבע שעה,מוציאים אויר ומרדדים על נייר אפיה בתבנית ביתית,מפזרים מעט שמן זית על הבצק,
בינתיים מכינים רוטב עגבניות ותוספות, מורחים רוטב,מפזרים גבינה צהובה ותוספות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל230 מעלות למשך 10 דקות,אפשר לבחור בדרך אחרת לאחר רידוד הבצק להכניס את הבצק לתנור ל5 דקות ואז להוציא ולמרוח את הרוטב,מרקם התחתית יהיה יותר קראנצי ומתפצח בפה.
רוטב
2 עגבניות בשלות,או חצי קופסא עגבניות מרוסקות,1 קופסא רסק עגבניות,כף גדושה סוכר,מלח,קצת אבקת מרק עוף,כפית אורגנו,כפית בזיליקום,2 שיני שום,מערבבים הכל לעיסה אחידה ודלילה.(בסרטון יש רוטב אחר גם כן אפשרי בהחלט)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה