אם הייתם יודעים כמה קל ופשוט להכין וכמה זה הרבה הרבה יותר טעים מהמוצר התעשייתי לבטח גם אתם הייתם רצים ומכינים וממש,אבל ממש לא הרבה עבודה,אז הנה לכם מתכון ביתי,קליל למיונז תוצרת בית,תהנו.
והנה המתכון
1 חלמון
כף חרדל שטוחה(דיזון או רגיל),כף מיץ לימון
כפית מלח שטוחה
שמן קנולה בערך חצי כוס.
מקציפים יחד את את החלמון,כף החרדל,המלח,וחצי מכף הלימון,לאחר שמתמזגים מוסיפים בזרזיף את שמן הקנולה ואת יתרת מיץ הלימון,עד שהתערובת תופחת ומתקשה ומלבינה.
מאפסנים בכלי אטום עד שלושה ימים במקרר.יוצאת כמות של בערך 100 גרם הייתי אומר.
(אפשר להוסיף ממש קצת סוכר,בזמן ההקצפה)
1 חלמון
כף חרדל שטוחה(דיזון או רגיל),כף מיץ לימון
כפית מלח שטוחה
שמן קנולה בערך חצי כוס.
מקציפים יחד את את החלמון,כף החרדל,המלח,וחצי מכף הלימון,לאחר שמתמזגים מוסיפים בזרזיף את שמן הקנולה ואת יתרת מיץ הלימון,עד שהתערובת תופחת ומתקשה ומלבינה.
מאפסנים בכלי אטום עד שלושה ימים במקרר.יוצאת כמות של בערך 100 גרם הייתי אומר.
(אפשר להוסיף ממש קצת סוכר,בזמן ההקצפה)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה