יום שני, 1 בפברואר 2016

וופל בלגי עם צימוקים ותמרים

לאחרונה רכשתי את מכשיר ה"איזי קייק" מכשיר שמכין בבית שפע של מאפים בקלי קלות עם 4 פלטות שניתן להחליף בינהן בקלות והתוצאה נהדרת,בחרתי לחנוך אותו עם וופל בלגי ויצא ממש כמו בבתי הקפה הנחשבים ביותר

הנה המתכון
ביצה אחת
3/4 כוס קמח
חצי כפית אבקת אפיה
סוכר וניל אחד
50 גרם חמאה מומסת
קורט מלח
1/3 כוס סוכר(הוספתי קצת יותר)
1/3 כוס חלב(הגדלתי לחצי כוס)
1/2 כפית סודה לשתיה
חופן צימוקים
2 תמרים מגולענים חתוכים גס
מערבבים לעיסה אחידה
מחממים את המכשיר
ויוצקים לשקעים כדי 80% מהתפוסה.סוגרים את המכסה העליון וממתינים כ5 דקות לערך,
מוציאים בזהירות על צלחת ומגישים עם מה שבא לכם

הנה הקישור לסרטון


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה