חורף עכשיו,קר וגשום בחוץ ומה יותר כייפי מאשר להתענג על תפוז ריחני ועסיסי..ואני לא מדבר על התפוזים שנמכרים בסופר...אלא על הפרדס הקרוב לבית,או על עץ התפוז בחצר..שמניב כעת עשרות תפוזים כתומים וריחניים,להושיט יד ולקטוף לי אחד..כזה שהוא עסיסי וטרי והמיץ ניגר ממנו בכל נגיסה ומלטף את השפתיים,אני החלטתי היום להשתמש בו כמרכיב עיקרי ברוטב לעוף בתנור שלי..מה שיעניק לעוף צבע נפלא ועסיסיות רבה,בנוסף שילבתי גם מרכיבים כמו שמן זית איכותי,רוטב צ'ילי מתוק,דבש ושום וביחד קיבלתי עוף שזוף,עסיסי ורך,וטעם עשיר בכל נגיסה ונגיסה.
הנה הקישור למתכון בדף היוטיוב שלי.המתכון בתחתית הסרטון.
https://www.youtube.com/watch?v=JLGD6y12DNo
הנה הקישור למתכון בדף היוטיוב שלי.המתכון בתחתית הסרטון.
https://www.youtube.com/watch?v=JLGD6y12DNo
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה