יום חמישי, 23 בינואר 2020

לזניית חצילים וגבינות משגעת

כשקר וגשום בחוץ,ואני מחפש קצת נחמה..אני מחפש תמיד מתכונים שיעשו לי טוב על הלב..שיהפכו את התסכול הזה שלי של לשבת בבית ימים שלמים ולא לעשות כלום לקצת יותר נוח.

מאז ומתמיד התחברתי לטעמים איטלקיים-אין מאכל איטלקי אחד שאינני אוהב-הבצקים הנפלאים,הפסטות,הניוקי,נזידי הבשר ועוד ועוד

אז הנה מצאתי את המתכון הנהדר הזה ללזנייה שמשלבת את הטעמים האיטלקיים והתיבול המסורתי עם פרוסות חציל אפויות היטב בתנור ותערובת של גבינות,הכל נאפה יחד בתנור ויוצר מערבולת שלמה של חושים,צבעים וטעמים נפלאים.
תעשו טובה,תנו לה לנוח לילה במקרר על מנת שכל הטעמים יתגבשו,יהיה לכם הרבה יותר קל לפרוס פרוסה והתענוג באמת ובתמים יהיה מושלם.

רוצו להכין,ספרו לי איך היה?

המתכון בהשראת מתכון של ניקי ב'.

הנה סרטון ההכנה





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה