גלילת תפוחי אדמה ממולאת במלית תפוחי אדמה ופטריות,זה טעים שאפשר להשתגע.
הנה קישור לסרטון ההכנה בדף היוטיוב שלי-https://youtu.be/jlIpNlb9kds
והנה המתכון הכתוב-מתכון נפלא לארוחה שלמה,גלילת תפוחי אדמה אותה תוכלו למלא במה שתחפצו
ככה תכינו אותה גרדו 5 תפוחי אדמה הוסיפו 3 ביצים גודל לארג' וחופן פטרוזיליה קצוץ,תבלו במלח ופלפל שחור,ושטחו על ניר אפיה משומן היטב בצורה אחידה ומהודקת,אפו בחום 250 מעלות כ20 דקות עד הזהבה,גלגלו לרולדה והניחו לה להתקרר,פתחו אותה מחדש ומרחו את המילוי בו חפצתם,גלגלו בשנית ללא ניר האפיה,מרחו קצת שמן מעל והכניסו לתנור ל10 דקות נוספות.
המילוי שלי
3 תפוחי אדמה מבושלים,הסירו את הקליפה ומעכו בקערה,טגנו ב4-5 כפות שמן שני בצלים קצוצים,עד הזהבה,הוציאו את הבצל לקערה,הוסיפו קופסת פטריות קטנה אותם שטפתם,סיננתם וקצצתם ואדו אותם כ2-3 דקות,החזירו את הבצל הוסיפו 2 כפיות אבקת מרק פטריות,קצת מלח ופלפל שחור,פפריקה מתוקה וכמון וערבבו היטב,מרחו בשכבה אחידה על הרולדה הפרוסה וגלגלו לרולדה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה