במקום לקנות פרגיות ב60-70 שקלים לקילו,קחו שוקי עוף וירכיים,השרו במרינדה שלי לכמה שעות וצלו על האש,התוצאה מדהימה,העוף יוצא רך ועסיסי,וגם שליש מהזמן שלוקח להכין עוף בתנור...אני הפסקתי להכין עוף בכל דרך אחרת.
הנה קישור לסרטון ההכנה-https://youtu.be/RNVY0_C3XoI
והנה המתכון-מרינדה
יום רביעי, 31 ביולי 2024
חלקי עוף על האש במרינדה נהדרת
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
וללא מנגל? אפשרי?
השבמחקאפשר על מחבת פסים או בתנור על גריל עליון,אבל הכי טוב מנגל.
השבמחק