מאפה תפוחי אדמה מעוכים לפירה עם בצל מקורמל בחמאה מעניקים מעין עוגה נפלאה שמהווה תוספת נהדרת לכל ארוחה.נסו ותהנו. הנה קישור לסרטון ההכנה-https://youtu.be/GfOcYZpzoPY
והנה המתכון-נבשל 5-6 תפוחי אדמה קטנים עד בינוניים עד ריכוך,נצנן,נסיר קליפה ונעביר לקערה,נמעך לפירה...בזמן שהם מתבשלים,נקצוץ 3 בצלים,נשים במחבת 50 גרם חמאה ונמיס אותה,נוסיף את הבצל,שתי כפות סילאן,חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור,נטגן עד קרמול הבצל....נוסיף את הבצל המקורמל אל תפוחי האדמה המעוכים לפירה,נוסיף 2 ביצים משוקשקות גודל לארג',חצי כוס קמח מעורבב עם כפית אבקת אפיה ו3 כפות קורנפלור שערבבנו עם 5 כפות מים,נערבב הכל יחד,נעביר לתבנית בגודל 20-22 ששמנו בתחתיתה ניר אפיה משומן ונאפה בתנור כ40 דקות או עד שהמאפה משחים.
בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה