יום חמישי, 28 בנובמבר 2024

עוגת תפוחי אדמה ובצל מקורמל

 מאפה תפוחי אדמה מעוכים לפירה עם בצל מקורמל בחמאה מעניקים מעין עוגה נפלאה שמהווה תוספת נהדרת לכל ארוחה.נסו ותהנו. הנה קישור לסרטון ההכנה-https://youtu.be/GfOcYZpzoPY

והנה המתכון-נבשל 5-6 תפוחי אדמה קטנים עד בינוניים עד ריכוך,נצנן,נסיר קליפה ונעביר לקערה,נמעך לפירה...בזמן שהם מתבשלים,נקצוץ 3 בצלים,נשים במחבת 50 גרם חמאה ונמיס אותה,נוסיף את הבצל,שתי כפות סילאן,חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור,נטגן עד קרמול הבצל....נוסיף את הבצל המקורמל אל תפוחי האדמה המעוכים לפירה,נוסיף 2 ביצים משוקשקות גודל לארג',חצי כוס קמח מעורבב עם כפית אבקת אפיה ו3 כפות קורנפלור שערבבנו עם 5 כפות מים,נערבב הכל יחד,נעביר לתבנית בגודל 20-22 ששמנו בתחתיתה ניר אפיה משומן ונאפה בתנור כ40 דקות או עד שהמאפה משחים.

בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה